Dëshironi të merrni këshilla nga ekspertët më të mire të tregëtisë online në Shqipëri?

Consultancy Direction Online ofron pikërisht këtë.

Dëshironi të merrni këshilla nga ekspertët më të mire të tregëtisë online në Shqipëri?

Consultancy Direction Online ofron pikërisht këtë.

Regjistrohuni

Për kë është ky shërbim?

Services

Për të gjitha kompanitë që kanë diçka për të shitur në internet.

Services

Për nivelin menaxherial të cilët do të marrin udhëzime konkrete për drejtimin që duhet të ndjekin me biznesin e tyre.

Dikush nga shoqata e tregëtisë në internet do iu kontaktojë për të dhënë detaje të shërbimit.

a. Nëse pranoni do të firmosni një kontratë konfidencialiteti ku çdo e dhënë e juaja është 100% konfidenciale dhe vetëm për përdorim të këtij shërbimi.

b. Pasi të firmoset kontrata do të bëhet pagesa prej 100 Euro. (Pagesa do të kryhet tek shoqata AECA për kohën e konsulentit, kohën e specialistit dhe raportin që do të ketë biznesi juaj)

c. Pasi të bëhet pagesa nën suportin e një specialist nga shoqata do të plotësoni një formular me pyetje për biznesin tuaj.

d. Pasi të keni plotësuar formularin një ekspert I tregëtisë në internet do të analizojë biznesin tuaj dhe do të përpilojë një raport me detaje konkrete se si biznesi juaj mund të rrisë menjëherë shitjet në internet.

Apliko